Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için ‘Hilal Olsun Türkiye’ kampanyasının startını verdi.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, “Ramazan ayında alan elin veren eli görmeyeceği yenilikçi sistemimizle, nakdi ve ayni zekâtlarınız doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaşsın” dedi.

Ramazan ayı içerisinde daha önceki yıllarda olduğu gibi belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine 30 gün boyunca her gün sıcak yemek getireceklerini belirten Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, şunları söyledi:

“Ramazan Bereketini paylaşan tüm kalplere hilal olsun Türkiye. Türkiye genelinde 8 milyon insana ulaşma hedefiyle yola çıktık. Yaklaşık 225 milyon liralık bir destekle özellikle afetlerden en fazla etkilenen, COVİD pandemisinden en fazla etkilenen bölgelere ve sektörlere başta olmak üzere yoksul insanlarımıza ulaşmaya çalışacağız. Sizlerin desteğiyle ulaşmaya çalışacağız. Sizlerin zekatlarıyla, fitreleriyle, fidyeleriyle ulaşmaya çalışacağız. Bağışlayacağınız gıda kolileriyle, hijyen kolileriyle ulaşmaya çalışacağız. El verin, destek verin mahzun bir kalp, mahzun bir hane, şenlenmemiş bir sofra bırakmayalım. Ramazanın bereketini, bayramın şenliğini yurt genelinde milletçe yaşayalım. “Hilal Olsun Türkiye” diyelim.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, ayrıca Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi