Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Türk Enerji Sen Zonguldak Şube Başkanı Selami Yoğurtçu beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Türk Enerji Sen Zonguldak şube başkanı Selami Yoğurtçu yaptığı konuşmada, ‘6 Kasım 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul sonrasında ilk ziyaretimizi MHP İl Başkanlığına yapıyoruz. Kamu çalışanlarının sıkıntılarını, sorunlarını, dertlerini özlük hakları noktasında MHP’nin yetkili olması nedeniyle ziyaret ettik. Bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse de, ziyaret nedeniyle Türk Enerji Sen Şube Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Kongrenin sendikamıza ve ülkemize hayır getirmesini diliyoruz. Milli ve manevi değerlerini koruyarak sendikalar çalışmaları yapıyorlar. Onların bu çalışmaları MHP tarafından değerlendiriliyor. Genel Başkanımız Türkiye Kamu Sen ve bağlı sendikaların sorunlarına çözüm arayışı içinde grup toplantılarında gündeme getiriyorlar. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyoruz. MHP olarak beraber tüm görevimizi yapacağız” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)
 

Editör: Haber Merkezi