Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Züleyha Aldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, “Çok zengin tecrübesiyle kıymetli müdürümüze Zonguldak’a kabul ediyoruz. İnşallah kalıcı olur. Hayırlı olsun diyorum. Türk Eğitim Sen geniş bir aile. Görev yaptığı yerde başarılı çalışmalar yaptığını eğitime çok pozitif baktığını insan ilişkileri, öğretmen ve öğrenciyi merkezi alan yapısında olduğunu öğrendik. Toplantıya katıldık. Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinin koordinatör müdürü olarak seçildi. Tebrik ediyorum. Toplantıda güzel bir çalışma oldu. Orada sayın müdürümüz orada çalışan odaklı bir çalışma olduğunu gördüm. Zonguldak Türkiye’nin gözde illerinden bir tanesi. Erdemir’i yer altı zenginlikleri ile kendine bakan bir il. Katma değer anlamında, bu görüş olarak maalesef göremedik. Eğitimde 7-10 arasında olması gerekirken 40’ıncı sıralara kadar geriledik. Böyle bir sıkıntı yaşadık. Burası kozmopolit bir il. Bu anlamda okuma sayısının bu başarının yukarılarda olmasını temenni ediyorum. Yapacağınız çalışmalar ile bunun yukarılara doğru çıkacağınıza inanıyorum. Türk Eğitim Sen olarak yanı başında olacağınızı söylüyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, ziyarette yaptığı konuşmada: “Türk Eğitim Sen ailesine teşekkür ediyorum. Başkanımın söylediği kelimeler sorumluluğumuzu artırıyor. Çünkü çok güzel şeyler ifade ediyor. Eğitim ailesi olarak güzel bir aileyiz. Tüm paydaşlarımızı seçilmişler, sivil toplum kuruluşlarımız sendikalarıma kapımız her zaman açıktır. Eşit mesafedeyiz. Bizim yol haritamızda, Adalet, merhamet, vicdan empati ve tarafsızlık olmasıdır. Zonguldak her şeyi hak eden bir il. Ben geldiğim için Zonguldak’ta görev yapmaktan mutluyum. Herkes elinden geleni yapmıştır. Herkesin elinden geleni yapma devri bitti. Her şeyin en güzeli, buradaki çocuklar her şeyi hak ediyor. Salgından dolayı uzun bir süre ayrı kaldık yavrularımızdan Heyecanla özlemle bize geldiler. Zonguldak’ta okulların iyileştirilmesi, hem akademik anlamda başarılarını, 2023 yılı vizyonuna yakışır şekilde el birliğiyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi