Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim-Sen) Devrek Şubesi Başkanı Mehmet Adıbelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret etti.

Geçen ay içinde yapılan değişimle Türk Eğitim Sen Devrek Şube Başkanlığına getirilen Mehmet Adıbelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri; İlhan Madenci, Ahmet Metin Işıldak, Ozan Çekiç, Seyfullah Gün ve Erhan Canga’ya yeni görevlerinin “hayırlı, uğurlu olması” dileğinde bulunan Başkan Bozkurt, yeni yönetime de “başarılar” diledi.

Başkan Bozkurt şöyle konuştu:

“Bizler belediye olarak Devrek’in eğitim öğretimin yükseltilmesi, çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için her zaman olduğu gibi destek ve katkı vermeye hazırız. Çocuklarımızın eğitim öğretiminin sağlıklı olması bizlerin de asli görevidir. Bütün okul idarecilerimiz ile öğretmen, öğrencilerimizin yanındayız”

Başkan Adıbelli de, sendikalarının çalışmaları hakkında Başkan Bozkurt’a bilgi verdi, Devrek eğitiminin gelişmesi, ilerlemesi, çocukların iyi yetiştirilmesi konusunda sendika olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, ifade etti.

Başkan Bozkurt, Türk Eğitim Sen Yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle de teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi