Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Başkanlığına bağlı Türk Büro Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde biri dizi ziyaretlerde bulundu.

Tunçtürk beraberinde, Kadir Bacıoğlu, Alaattin Korkmaz, İlyas Çimen Gürsel Üstündağ ile birlikte KDz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kaymakaklık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’i makamlarında ziyaret ederek çalışma ve hayatı ve Ereğli İlçesi sorunları hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Türk  Büro Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal,  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, “Kdz.Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'e hayırlı olsun dileklerini ilettik. Kdz.Ereğli ilçesinin önde gelen kurumlarından Kdz.Ereğli Kaymakamlığı, Kdz.Ereğli Belediyesi ve Kdz.Ereğli Ticaret Sanayi Odasından ilçe hakkında yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında verilen bilgiler doğrultusunda Kdz.Ereğli ilçesinin Zonguldak için ne kadar önemli bi yerde olduğu hakkında, ayrıca iş ve çalışma hayatı konularında bilgi alışverişi yaptık. Güzel bir ziyaretler oldu. Bu tür ziyaretleri önümüzdeki günlerde de devam ettireceğiz” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi