Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu yaptığı açıklamada, “Tüketicilerin satın alma gücü düştü. Emekliye verilen anında eridi. İktidar kaşıkla verip kepçeyle geri alıyor” dedi.

Topaloğlu açıklamasında, “Gün geçmiyor ki zam haberi almayalım. Tüketiciler zamlar karşısında şaşırıp kaldı. Elektrik zamları, Su Zamları, Çaktırmadan her ay yapılan Doğal Gaz zamları, üstüne üstlük bunlar yetmiyormuş gibi özel iletişim vergisinin artması vatandaşı canından bezdirdi” diyerek şunları söyledi:

ZATEN PAHALI OLAN GIDAYA VATANDAŞ NASIL ULAŞACAK?

“Yoksul ve dar gelirler temel gıdaya ulaşamıyor. Bu durum genel yıla oranla çok yüksek oranda artmasına rağmen gerekli önlemler alınmamış. vatandaş açlığa yoksulluğa itilmiştir.

BU YANLIŞ TARIM POLİTİKALARININ SONUCUDUR .

Tarım politikaları değişmeli aracılar ortan kaldırılmalı vatandaşın ucuz sebze ve meyveye tarımsal ürünlere ulaşımı sağlanmalıdır. Ülkeyi 19 yıldır yöneten iktidar. Bunun açık ve net sorumlusudur. Her şeyi piyasalaştıran Hükümet bunun sonunda eli kolu bağlı kalmış polisiye tedbirlerle bu sonucun değişeceğini sanmıştır. Oysa değişen hiçbir şey olmamıştır.

HÜKÜMET VATANDAŞA ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN; TAVŞANA KAÇ TAZİYE TUT DEMEKTEDİR !

Yanı hükümet sermayeye vatandaşı soyup soyanlara siz bize aldırmayın, İstediğinizi yapın demek istemektedir.

BU DURUMU ASLA KABUL ETMİYORUZ ?

Vatandaşın cebinden elinizi çekin. Yoksul ve dar gelirli yurttaşların satın alma gücünü artırın” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi