Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Gazipaşa’da Fevkani köprüsünde, Ulu Cami mevkiinde ve Soğuksu mevkiinde park yasağı denetimi yaptı.

Alınan bilgiye göre, yapılan denetimlere Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcısı Selçuk Yıldırım ile Trafik Tescil Denetim Şube Müdür vekili Başkomiser Bülent Yıldırım katıldı.

Sabah saatlerinde başlayan denetimlerde, minibüs güzergahlarında denetimler yapılırken, araçların fazla yolcu almamaları konusunda denetimler yapıldı.

Vatandaşların işine girerken, gitmesi gereken güzergahların yolunun açılması rahat şekilde hareket etmeleri konusunda trafik ekipleri tarafından gerekli düzenleme ve denetleme görevi gerçekleştirildi.

Öte yandan, Gazipaşa Caddesinde trafik ekipleri, öğrenci servisleri, minibüsler, personel taşımacılığı yapan özel şirketler ile Özel Halk Otobüslerini de durdurarak gerekli denetimleri de yaptılar.

Kent merkezinde Fevkani köprüsünden Gazipaşa’ya inen mevkii başta olmak üzere, Bülent Ecevit Caddesi, Gazipaşa caddesinde trafik ekipleri kesinlikle araçları park ettirmezken, araçlarını park edenlere anons ile araçlarını kaldırmalarını istediler. Bazı araç sahiplerinin de fotoğrafları çekilerek gerekli cezai müeyyide uygulandı.

Bu arada yapılan denetimler ile araç parkının yapılmaması trafiği oldukça rahatlattığı gözlendi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından denetimler ve düzenlemelerin ara vermeden devam edeceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi