Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde yönetimi ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun; sosyal medya üzerinden “15 Temmuz’da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza” paylaşımı yapan kişinin Ak Parti ile hiçbir alakasının olmadığını, böyle bir açıklamayı asla kabul etmediklerini, bu paylaşımın kadınlara yapılan çirkin bir saldırı olduğunu söyledi.

Dün ve bugün yerel ve ulusal basında çıkan haberle ilgili açıklama yapan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, şunları söyledi:

“Biz hiçbir kadınımıza bu şekilde saldırıyı tasvip etmiyoruz ve kabul etmiyoruz. Bu işin Ak Partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi olmaz. İsmi geçen kişi bizim ne üyemiz ne de gençlik kolumuzda bulunan bir arkadaşımız değil. Bu kişi 9 sene önce Ereğli’de yaşamış şuanda ise İstanbul’da yaşayan birisi. Sosyal Medyada bayanlarımızla ilgili bu şekilde bir tivit atmış biz bunu asla kabul etmiyoruz. Ama sosyal medyada bu haberle ilgili Ak Parti’yi linç etme kampanyası başlatılmış bunu da kabul etmiyoruz. Çünkü kişilerin yaptığı bu tip hareketleri insan olan hiç kimse kabul edemez. Biz katiyetle bunu ret ediyoruz. İsmi geçen şahısla Ak Parti’nin hiçbir alakası yok. İsmi geçen kişi Ak Parti üyesi değil, Ak Parti Gençlik Kollarında değil. 9 sene önce Ereğli’de yaşamış sonra İstanbul’a yerleşmiş dünde Antalya’da yakalanmış. Sosyal medyada paylaşılan bu konu gazetelere de yansımış. Ben Zonguldak’ta görev yapan arkadaşlarımızdan şunu beklerdim; En azından bize bu kişiyle bir alakanız, ilişkiniz var mı diye sorsalardı. Çünkü bu ismi geçen kişinin Ak Partiyle uzaktan yakından bir alakası yok. Zaten kim olursa olsun böyle bir kişiyi ve bu tür açıklamayı biz asla kabulde etmiyoruz, tasvipte etmiyoruz. Bu kadınlarımıza yapılan çirkin bir saldırıdır. Genel Merkezimizle de görüştük bu konuyla ilgili haber yapan gazeteleri tekzip edeceğiz. Genel Merkezimizde ki avukatlarımızla görüştük, teşkilat başkanımızla görüşüyoruz. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Beyi de etiketlemişler ona göre genel merkezimizin verdiği kararla hukuki işlemleri başlatacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi