Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak, Zonguldak basınıyla bir araya geldi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak, yönetimi ve üyeleri Liman arkasında bulunan Köfteci Suat’ın yerinde Zonguldak basınıyla bir araya geldi.

Türk toplumunun Asım’ın nesline uygun iyi insanlar olmasını sağlamak için yaptıkları çalışmalarda belli bir noktaya geldiklerini belirten Fikr-i Asım Fikri ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak, konuşmasına şöyle devam etti:

“Zonguldak Fikr-i Asım il başkanlığına 2015 yılında geldim. Zonguldak Fikr-i Asım derneğini kurduk. Zonguldak'ın ve Türkiye'nin temel meseleleri hakkında görüşlerinizi ifade ettik ve Türk toplumunun asım'ın nesline uygun ahlaklı düzgün ve iyi insanlar olmasını sağlamak için yapmış olduğumuz bu çalışmalarda belli bir noktaya geldik. Zaman bizi haklı çıkardı. Söylediğimiz, ortaya koyduğumuz fikir ve düşüncelerin toplumda karşılığı her geçen gün daha da büyümektedir. Kurulduğumuz günden bu zamana kadar Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği hızlı bir şekilde büyümekte ve herkesin, her kesimin takdirini almaktadır. Bundan da onur ve gurur duyuyoruz. Bu bize ayrı bir çalışma şevki ve heyecanı getiriyor. Mesuliyetimizi arttırıyor. Bundan dolayı daha iyi çalışacağız, daha şevkle çalışacağız, daha iyi hizmet edeceğiz. Bunları yaparken de bizim için olmazsa olmaz olan siz gazeteci ve medya kuruluşlarını da hak ettiği yerde değerlendirmek ve görmek arzusundayız. Yanımızda görmek isteriz. Bugüne kadar hep yanımızda olduğunuz bundan dolayı teşekkür ediyorum. Yine yanımızda olmanızı ümit ederek, tüm Zonguldak'ın değerli insanlarına, siyasi partilerine, sivil toplum kuruluşlarına Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği olarak selam, saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi