Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ziyaretleri kapsamında Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Vali Tutulmaz’ı Memur Sen Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube başkanı Kamuran Aşkar, ile birlikte Memur Sen’e bağlı sendika başkanları ile kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, “Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın yaptığı ziyareti çok önemsiyoruz. Sendika olarak söyleyeceğimiz çok şey var ama hiçbirini söylemeyi uygun bulmuyoruz. Sayın valimizin nezaketi karşısında,  en büyük sendika sivil toplum örgütü devlet millet kaynaşması karşısında noktasında olmazsa olmazım milletin değerleriyle barışık sendikacılık yapıyoruz. Kurulduğu günden beri birincil önceliği devletin milletin temel değerleri. Devletimizin temsilen sayın valimizi sendikamızda görmekten mutluluk duyduk” dedi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da ziyarette yaptığı konuşmada, “Memur Sen başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyarette bulunuyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Toplumun en önemli temsil yerlerinden birisi Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Her meslek camiası güç elde eder haklarını elde etmeye çalışırlar. Memur Sen’de memurların şu anda toplu sözleşmede en yetkili sendikasıdır. Üyesinin en fazla olduğu sendikadır. İade-i ziyaret maksadıyla ilimize yönelik önerileri varsa onları alacağız”
Yapılan konuşmaların ardından Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Memur Sen İl Kadın Kolları Başkanı Nurbanu Ercan Vali Mustafa Tutulmaz’a çeşitli hediye takdim ettiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi