Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran’ı ziyaret ettiler.

BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, basına yönelik destek paketleriyle sürece olan katkıların 2021 yılında da devam edeceğini vurgulayarak, TGF Heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.

Karaca, basın sektörüne yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları ve verimli geçtiğini ifade ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ZGC BAŞKANI AKBIYIK, DURAN'A MADENCİ  HEYKEL HEDİYE ETTİ

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Basın İlan Kurumu ( BİK ) Genel Müdürü Rıdvan Duran' a Zonguldak'ın simgesi Zonguldak Valiliği ve il özel idaresinin tanıtım amaçlı yaptırdığı simgesel madenci heykelini hediye etti.

Akbıyık, ziyarette BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran'a yeni hizmet  binalarının  hayırlı olmasını dileyerek, Zonguldak ile ilgili yerel basın adına sorunları iletti. Gelecek günlerde yapılacak çalışmalardan bahsetti. Genel Müdürü Duran'ı Zonguldak'a davet etti.

Genel Müdür Duran, Zonguldak' a geleceğini ifade ederek, Batı Karadeniz illerini ziyaret edeceğini ,özellikle eğitim çalışmalarına da destek vereceklerini söyleyerek “Cemiyetler bizim önemli, 2021 yılına ilan gelirlerinin de artırılması adına çalışmaları çeşitlilikle süreceğini belitti.Madenci heykeli hediye takdimi içinde emeğin başkentine çok selamlarımı iletiyorum” dedi.

SAKARYA BİK BÖLGE MÜRÜDÜ ÇORBACI, ZİYARETİ

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Başkan vekili( Adana)  Cafer Esendemir, TGF Başkan yrd. Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, TGF Mali sekreteri ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Sakarya Basın İlan Kurumu ( BİK) Bölge müdürü İbrahim Çorbacı'yı ziyaret ederek, bölge çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan görüşmede hayırlı olsun dilekleri ile birlikte, yerel basın çalışmaları ile dijital yayını  ile ilgili sohbet edildi.

Ziyarette ZGC Başkanı Akbıyık, GMİS tarafından özel yaptırılan madenci heykelini BİK Bölge müdürü İbrahim Çorbacı' ya hediye etti. Ziyaret sonrası Sakarya yerel gazeteleri gezildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi