İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, il genelini etkisi altına alan yağıştan dolayı temennilerinin can ve mal kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi.

Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için herkesi dikkatli olmaya davet eden İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen:

GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASI GEREKİYOR

“Zonguldak il genelinde yağışların etkisiyle birkaç yerde hem tahribatlar hem de tedirginlikler var. Bu nedenle herkesi dikkatli olmaya davet etmek istiyorum. Şehirde dolaştık ve Kozlu yolunun neredeyse kapanmak üzere olduğunu gördük. Asma ve Çaydamar mahallelerimizde derenin bazı bölümleri taştı. Bütün temennimiz can kaybının yaşanmaması. Çünkü mal her zaman yerine konur yeter ki can kaybı olmasın. O nedenle hem can kaybının olmaması hem de mal anlamında bir zarar ziyana geçilmemesi bakımından daha dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması gerekiyor.

CANLA BAŞLA ÇALIŞAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şuanda şehir içerisinden geçen dereninde neredeyse taşma noktasına geldiğini görüyoruz. Bu nedenle özellikle yetkili arkadaşlarımızın uyarılarına bütün esnaf ve vatandaşlarımızın uyması, önlemlerini alması önem arz ediyor. Bizde kendi arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalarda müdahale edilebilecek yerlerde arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte en az zararla atlatırız ve can kaybı yaşamayız. İlçelerimize de giderek bazı olumsuzlukların yaşandığı yerleri tespit etmek istiyoruz. Ben buradan bir kez daha herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum ve şuanda canla başla çalışan bütün yetkili arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi