Zonguldak İl Genel Meclisinin Temmuz ayı dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılırken, komisyonlardan gelen tek gündem maddesi geldiği şekliyle kabul edildi.

Zonguldak İl Genel Meclisinin Temmuz ayı dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri ile bazı daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan İlimiz Gökçebey İlçesi, Namazgah Köyü Alimler ve Zaimoğlu bağlılarına yapılacak olan fosseptik yerinin, orman alanının içerisinde kaldığı muhtarlık tarafından bildirilmiş olup, söz konusu alan ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Tarım ve Orman ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 22 – 17 – 14 – 18 sayılı raporları görüşülerek komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

Tek gündem maddesinin görüşülmesinin ardından il genel meclisi üyeleri tarafından 3 ayrı verilen önerge kabul edilerek, görüşülmek üzere komisyonlara gönderildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi