İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet Kent Merkezinde denetim yaptı.

Zonguldak Belediyesi önünden başlayan denetimlere; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali yardımcısı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Sağlık Müdürü Doktor Ertuğrul Güner, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personelleri katıldı.

Kent Merkezinde iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde yapılan denetimlerin ardından gazetecilere açıklama yapan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz: “Devamlı bu hususlarda denetimlerimizi artırıyoruz. Halkımızın duyarlı olması lazım, halk ne kadar duyarlı olursa başarıyı ancak böyle elde ederiz. Şuanda ilimiz adına önemli bir problem gözükmüyor ama tedbirlerimizi artırmamız gerekiyor.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi