Büro Memur-Sen Ankara 15 Nolu TBMM Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa şehrin sevilen esnaflarından Arif Kılıç’ın oğlu Zonguldaklı Burhan Kılıç seçildi.

Büro Memur-Sen Ankara 15 Nolu TBMM Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Burhan Kılıç, şunları söyledi:

“Büro Memur-Sen Ankara 15 Nolu TBMM Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Genel Kurulumuz sonucunda şahsımı Şube Başkanlığına ve 1 yılı aşkın süredir beraber samimiyetle sahada çalışmalar yaptığımız ekibimizin tamamını Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurullarındaki görevlere seçen delegelerimize şükranlarımı sunarım. Bugüne kadar kurullarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza da verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Şubemizin yarınının daha güçlü olması adına yapacağımız çalışmalarda Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın çalışma düsturu temel kaynağımız olacaktır. Bu yeni vizyonla; kimseyi ötekileştirmeden, sendikal hayatın gereği olan birlikteliği sağlayarak üyelerimizin beklenti ve sorunları karşısında ortak akılla hareket edip, çözüm odaklı çalışmalar yapacağız. Girdiğimiz bu süreçte Rabbim yardımcımız olsun.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi