Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde faaliyetini sürdüren Tat Metal yönetim kurulu başkanı Akın Tatoğlu, Beycuma Beldesine huzurevi yapacak.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a Beycuma beldesine huzur evi yapma düşüncesini ileten Tat Metal Yönetim Kurulu başkanı Akın Tatoğlu’nun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne verdiği dilekçe sonrasında konu AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ile Aile  ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Köktürk tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Orhan Koç’a iletilirken, Bakanlıkça gönderilen bir heyet tarafından Beycuma Beldesinde huzurevi yapılması düşünülen alanda incelemelerde bulunuldu.

Beycuma Beldesine huzurevi yapımı için alternatif yerlerden seçilecek olan arazinin belirlenmesi sonrasında plan, proje çalışmalarını müteakip inşaata başlanacağı bildirildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Valilik olarak saygıdeğer halkımız adına, bu güzel ve anlamlı düşüncesi nedeniyle iş insanı, hayırsever Tat Metal yönetim kurulu başkanı Akın Tatoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi