Zonguldak İl Genel Meclisinin Şubat ayı birinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan Şubat ayı ilk birleşimine, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz daire müdürleri ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde yer alan İlimiz Alaplı İlçesi Demirciler Köyünün su şebeke hattı orman içerisinden geçtiğinden; isale hattının bakım ve onarım işlemleri ile izin ve irtifak işlemlerinin yapılabilmesi için 2021 yılı ek yatırım programına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler, Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe ile Tarım ve Orman Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları komisyon raporu komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem dışı söz alan CHP’li İl Genel Meclisi üyesi Burhanettin Çakır, il genelinde yağan yoğun kar yağışının ardından merkez ve ilçeler ile köylerde yaşanan elektrik kesintisine dikkat çekti.

AK Partili İl Genel Meclisi üyesi İsmail Terzi’de, CHP’li il genel meclisi üyesinin elektrik konusunda yaptığı açıklamayı sonuna kadar desteklediğini ifade ederek, bu konuda gerekli mercilerin soruna çözüm bulmalarını istedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi