Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Çay Mahallesi Gaziler Caddesi mevkiinde yapılması planlanan ve 31 bin metrekarelik bir alana kurulacak olan Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezinin ihale tarihi 16.12.2020 belirlendi. Sentetik Futbol Sahasının ise ihale tarihi ise 17.12.2020 olarak belirlendi.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erdal Soner Kodaman yaptığı açıklamada, “İlk gün dediğimiz gibi durmadan yorulmadan Gökçebey için çalışacağız. İlçemize gençlerimize hayırlı olsun” diyerek şunları söyledi:

“Bu süreçte emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Polat Türkmen,  Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanımız Zeki Tosun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Disiplin, Değerlendirme ve Takip Daire Başkanı Onur Şahbaz’a ve bu süreçte başından sonuna emeği olan herkese Gökçebey ilçemiz, özellikle gençlerimiz adına teşekkür ederim. Gökçebey’imiz için yapılacak daha çok işimiz var, yürünecek çok yolumuz var, bu yol bizim inandığımız yol ne kadar engelleme olursa olsun, ne kadar yorulursak yorulalım. Liderimizin de dediği gibi biz liderimizin arkasında inandığımız TÜRKİYE yolunda İnandığımız GÖKÇEBEY yolunda durmadan yorulmadan yürümeye devam edeceğiz”

Gökçebey Belediye Başkan Yardımcısı Satılmış Aydemir, konu ile ilgili olarak ”Proje tamamlandığında ilçemizde birçok spor faaliyetlerinin yapılacağı bir tesis kazandırılacaktır” diye konuştu.  (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi