Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara yaptığı açıklamada, “Altıncı dönem toplu sözleşme kazanımlarıyla alakalı genel merkez tarafından gönderilen kitapçık ve broşürlerimizi ilimiz ve ilçelerimizde bulunan tüm hastane, sağlık Ocakları, 112, Aile ve Sosyal Politikalarımız ve üniversitelerimize ulaştırmak çalışıyoruz” dedi.

Kara açıklamasında “Şu anda toplu sözleşmede Sayın Genel başkanımıza emeklerinden dolayı tüm ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Tarihi bir kazanım elde ettiği için ayrıca sağlıkçılar adına da teşekkür etmek istiyorum” diyerek şunları söyledi:

“Bu toplu sözleşme kazanımlarının sahada yansıtılması farklı boyutta olduğu için bu el kitapçıklarını dağıtmak zorunda kaldık. Farklı farklı söylemlerle sağlıkta çalışan arkadaşlarımızın kafasın kurcalayan, belirli kişiler tarafından kazanımı yok sayan ve çalışanlarımızın sorunlarını dile getirip, çözüme kavuşmasını sağlamak istemeyen arkadaşlarımıza bu toplu sözleşme kazanımımızı takdim etmek üzere il ve ilçe başkanlarımıza ve hastane temsilcilerimize broşürleri ulaştırmak istedik.” dedi.

Dağıtılacak broşürlerde toplu sözleşme ile ilgili tüm detayların bulunduğu ve kafalardaki soru işaretlerinin de giderilmesine katkı sağlayacağını anlatan Kara, “Kesinlikle sahanın bütün sorularını, sorunlarını cevaplayacak nitelikte el broşürü ve kitapçıklar düzenlenmiştir. Sahadaki arkadaşlarımız broşür ve kitapçıklarımızı okursa kendi kafalarında soru işareti olan soruları da çözmüş olacak. Farklı bir algıya da son verilmiş olacak” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi