Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile PTT arasında kargo ve kurye taşıma hizmetleri sözleşmesi imzalandı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Zonguldak PTT Başmüdürlüğü arasında imzalanan sözleşme ile, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Oda Üyelerine kargo ve kurye taşıma hizmetlerinde indirim sağlandı.

 Yapılan anlaşma ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Oda üyeleri PTT hizmetlerinden asgari %20 indirimli olarak istifade edecek. ZTSO üyeleri PTT ile sözleşme imzalayarak işlem hacmine göre daha fazla indirim de alabilecek.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında  düzenlenen imza törenine Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ile PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, İşletme Müdürü Soner Sinoplu ve Tanıtım Pazarlama Müdürü Ayşe Uzun Koçal katıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “Kargo ve taşıma maliyetleri, üyelerimizin önemli maliyet kalemlerinden biri olup,  pandemi döneminde daha da kritik hale geldi. PTT, kargo ve taşıma hizmetlerini son derece profesyonelce veren güvenilir bir kurumumuz. Yaptığımız  bu anlaşma ile üyelerimiz daha uygun bir  maliyetle kargo ve taşıma hizmetine ulaşabilecekler. İşbirlikleri ve katkıları için PTT Başmüdürümüz Mehmet Meşeli’ye, İşletme Müdürümüz Soner Sinoplu’ya ve Tanıtım Pazarlama Müdürümüz Ayşe Uzun Koçal’a teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi