Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, hafta sonu gerçekleştirdikleri 39. Olağan genel kurulu değerlendirdi.

39. Olağan Genel Kurulda şoför esnafının desteğiyle yeniden başkan seçilen Bahar, kendisi ve yönetimine verilen görev ve emanetin sorumluluğunun bilincinde olduklarını söyledi.

Her zaman şoför esnafının yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, açıklamasına şöyle devam etti:

YÖNETİMİMLE BERABER ŞOFÖR ESNAFIMIZ İÇİN ÇOK ŞEY YAPTIK

“Dört yılda bir gerçekleştirdiğimiz 39. Olağan genel kurulumuza katılan veya mazereti olup da katılmayan şoför esnafı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tek aday olarak gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuza gelip oy kullanmadan giden arkadaşlarımız oldu. Ben onlara 4 yıl hizmet ettim, etmekle de mükellefim. Yaptığım hizmetten de gurur duyuyorum. Genel kurulumuza katılmayan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum; 4 yılda bir gününü temsil edildikleri odalarının gene kuruluna ayırmalarını isterdim. Geçirmiş olduğumuz son dört yıl içerisinde ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecinde maddi ve manevi olarak her zaman şoför esnafımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz şoför esnafımız için çok şey yaptık ama ben yapılanları kendim değil yönetimimle beraber yaptım. Eğer bizsek, berabersek burası kurumsal bir yerse bunu hep beraber aynı çatı altında temsili yetini vermemiz gerekiyor.

BİZE VERİLEN GÖREV VE EMANETİN SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ

Daha önce odamızın adı çok farklı bir şekilde anılıyordu bugün olumlu anlamda çok daha üst seviyede anıldığını düşünüyoruz. Bizim göreve geldiğimiz günden bugüne bütün sayın valilerimiz, milletvekillerimiz, il emniyet müdürlerimiz ve diğer bürokratlarımız odamıza gönül rahatlığıyla girip-çıkıyorlar. Bunlarında esnaf arkadaşlarımız açısından değerIendirilmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Çünkü tamamen kurumsal, tamamen vizyon ve misyonu olan bir Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası kimliğine kavuştuğumuzu düşünüyorum. Genel Kurulumuza katılımın az veya çok olduğu tarafında değilim. Kendi açımızdan çok rahatım çünkü bugüne kadar odamızın adını hiçbir yolsuzluk veya usulsüzlüğe karıştırmadık. Bize verilen görev ve emanetin sorumluluğunun bilincindeyiz. Şoför esnafımız odasına sahip çıksın. Güç birlikteliğinin oluşmasını istiyorum. Taksici, minibüsçü, kamyoncu, servisçi her ne şekilde olursa olsun burada bir güç birliği olursa diğer taraftan taleplerimizi çok daha rahat karşılayabileceğimizi ifade etmek isterim.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi