Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan Zonguldak Uzunmehmet Vergi Dairesi çalışanı, ADD Yönetim Kurulu üyesi, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve ADD eski başkanı Sabri Yavuzyılmaz’ın kuzeni evli ve 1 çocuk babası 55 yaşındaki Ümit Yavuzyılmaz son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Ümit Yavuzyılmaz, Uzun Mehmet Camiinde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze namazına CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan CHP İl Başkanı Murat Pulat, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Zonguldak eski belediye başkanları İsmail Eşref, Muharrem Akdemir, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, ADD Başkanı Nazan Papila, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, CHP eski il başkanı Halil Furat, birçok STK temsilcisi, İl Genel ve bazı belediye meclis üyeleri ile çok sayıda yakını ve vatandaşlar katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Ümit Yavuzyılmaz’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi