Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Özel Zonguldak Açılış Kişisel Gelişim Kursu işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Özel Zonguldak Açılış Kişisel Gelişim Kursu Kurum Müdürü Utku Güneş, Mediha Demir, Nilüfer Yaprak katıldı.

Kurum Müdürü protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Protokol kapsamında Özel Zonguldak Açılış Kişisel Gelişim Kursu bünyesinde ortaokul, lise ve mezun düzeyinde öğrencilere yönelik kayıt hizmetlerimizden 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 1 yıl süreyle Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası çalışanlarına, üyelerine ve yakınlarına güncel kayıt fiyatları üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacaktır” dedi.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar da konuşmasında “Açılım Dersanesine teşekkür ederim. Zor durumda olan esnafımız için böyle bir uygulama yaptılar teşekkür ederim . Esnafımıza yüzde 20 opsiyon sağlayacaklar. Esnafımıza böyle bir protokol şoför esnafımıza hayırlı olmasını dilerim. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Esnafımız bu uygulamadan yararlanacak” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi