İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve yönetimi aldıkları karar doğrultusunda yeni bir seferberlik hareketi başlattı. 

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak, İYİ Parti üyeleri ve Kozlu ilçe halkı için İYİ MASA oluşturdu. Pandemi sürecinde 65 yaş üzeri evden çıkamayan Kozlu halkının ihtiyaçlarını karşılamak için İYİ Gençlik ile seferberlik çalışması başlatıldı.

'Siz Evde Kalın, İYİ Gençlik Size Gelsin' sloganıyla başlatılan çalışmada, Pandemi sürecinde evden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş yaptığı açıklamada, "Amacımız içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde bir nebzede olsa siz değerli üyelerimizin ayrıca ilçemizde bulunan 65 yaş ve üzeri değerli büyüklerimizin sağlıkları açısından evden dışarı çıkmalarını istemiyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yetişebilmek için İYİ MASA'yı oluşturduk. İYİ MASA hafta içi her gün 16.00 ve 19.30 saatleri arasında sizin yerinize market ve benzeri gibi alışveriş ihtiyaçlarınızı giderecek. Kapıda ödeme sistemi ile ihtiyaçlarınız kapınıza gelmiş olacak. İYİ Parti olarak bizler, sizlerin eli ve ayağı olmak için varız. Biz milletimizin partisiyiz" dedi.

İYİ Parti iletişim numaraları; İlçe Merkezi: 0372 266 4100, GSM: 0551 160 52 35 / 0552 347 08 17

İhtiyaçlarınız için bu numaralardan ulaşabilirsiniz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi