Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şube başkanı Hüseyin Şirin yaptığı açıklamada, “Pandemi ve Ramazan ayında da faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Şirin açıklamasında, “Şube olarak pandemi dolayısıyla kurallara uyarak dernek büromuzu açık tutarak engellilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz” diyerek şunları söyledi.

“Yönetim Kurulu olarak son 3 ayda ihtiyaç sahiplerine 6 adet yürüteç, 20 adet koltuk değneği, en az 50 kişiye yeni ve 2 el giyim eşyası, 10 adet manuel tekerlekli sandalye, 5 kişiye hasta bezi ve 50 kişiye ramazan kumanyası dağıttık. Bu faaliyetlerimizi yapmamız için derneğimize destek veren hayırsever halkımıza camiam adına teşekkür ediyoruz. Hayırsever halkımızdan desteklerini bekliyoruz, özellikle Ramazan kumanyası, hasta bezi ve Tekerlekli sandalye ihtiyaçları için zekatlarını bizlere verebilirler.  Bilindiği gibi 29.04.2021 tarihi itibarı ile kapanmaya girdik, ama bizler ihtiyaç sahibi engellere ulaşmaya devam edeceğiz.   Derneğimize bağışlarınızı VAKIFANK Zonguldak şubesinde bulunan TR 220001500158007285930767 IBAN nolu hesabımıza yapabilirler” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi