Zonguldak Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğünde görevli Mehmet Yıldız, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

İtfaiye Müdürlüğünde çalışırken kalp krizi geçiren ve  çağrılan 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Yıldız tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Mehmet Yıldız, Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan öğlen namazının ardından Kapuz Aile Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Yıldız’ı cenaze arabasına koyarken, mesai arkadaşları ise araçların sirenlerini çalarak mesai arkadaşını uğurladılar.

Evli, 2 çocuk babası olan ve 14 yıldan beri de itfaiye personeli olarak görev yapan, 49 yaşındaki Mehmet Yıldız Acılık Hz. Ali Camisinde kılınan öğle namazının ardından Kapuz Aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, önceki dönem belediye başkanı Muharrem Akdemir ve Secaattin Gonca, CHP İl Başkanı Murat Pulat, İYİ Parti Siyasi işler Başkanı Erdal Gülay, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Camgöz, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, İtfaiye Müdürü Aydın Yıldırım, Karaelmas Mahallesi Muhtarı Adem Biçer, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin’in yanı sıra vatandaşlar ile Zonguldak belediyesi personeli ile itfaiye müdürlüğü personelleri katıldı.

Şafak Gazetesi olarak itfaiye personeli merhum Mehmet Yıldız’a Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi