Zonguldak Belediyesi personellerinden Kadriye-İsmail Günay’ın oğlu Adil Günay ile yine belediye personellerinden ve emekli olan Hatice-Şenol Gençoğlu’nun kızı Simge Gençoğlu düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Kozlu İlçesi sahilinde bulunan Midilli At Çiftliğinde düzenlenen düğün törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İl Kadın Kolları başkanı Ayşe Bektaş, AK Parti önceki dönem il kadın kolları başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Zonguldak Belediye başkan yardımcısı Erol Yılmaz, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak Belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ile gelin ve damadın aileleri ile yakınları katıldı.

Genç çiftin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan kıyarken, nikah şahitliklerini, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Belediye Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik, ile gelin ve damadın 3 yakını yaptılar.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan gençlerin nikahı kıymasının ardından evlilik cüzdanını gelin Simge Gençoğlu (Günay’a) takdim etti.

Nikahın kıyılmasının ardından genç çift ve düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde eğlendiler.

Şafak Gazetesi olarak Simge-Adil çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Gençoğlu ve Günay ailelerini de kutluyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi