Şık, estetik ve konforlu ayakkabı modelleri ile müşterilerine farklı alternatifler sunan markanın adı “Ezgi Ayakkabı”.

Çaycuma ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce “Ezgi Ayakkabı”  adı altında zevkine ve modaya uygun modelleriyle kendi iş yerini açan genç girişimci Ezgi Ustaoğlu, 7 den 70 trend ayakkabıları ile göz dolduruyor.

Yeni Mahalle Nihat Kantarcı Caddesinde spor, klasik ayakkabı, çanta, terlik modelleriyle, çocuk, genç ve yetişkinlere hitap eden ürünleriyle her zaman yeni trend modelleriyle modayı yakından takip etmek isteyenlerin tek adresi.

Bir çocuk annesi 24 yaşındaki genç girişimci Ezgi Ustaoğlu, uzun yıllar özel sektörde emek verdikten sonra bir gün kendi işini kurmaya karar vermesinin ardından, en çok kullanılan ve özellikle son yıllarda en çok kullanılan spor ayakkabı mağazasını açmaya karar vererek kendi adını da verdiği mağazasında kendi işini zevkle yapıyor.

Büyük zevkle severek işini yaptığını anlatan Ustaoğlu, “ yaklaşık 2 yıl önce kurdum işletmemi. 3 yıl özel bir sektörde pazarlama bölümünde çalıştım. Bir gün neden kendimi hırpalıyorum, kendi işimi neden yapmıyorum diyerek bu işe karar verdim. Ayakkabı ile başlayarak kadınlara hitap etmek istedim. Kendi zevkimi ve trend modellerini de harmanlayarak ayakkabıları mağazamı açtım. Sosyal medya hesaplarımızdan online satışlar yapıyorum. “ dedi.

Mağazada var olan ayakkabı modellerinin yanı sıra müşterilerinin isteğine göre de ürünler getirdiğini belirten Ustaoğlu, “ önceliğimiz kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti, güler yüz. Sloganımız ise, “ yere sağlam basmak isteyenlerin tek adresi” Ezgi Ayakkabı” diyoruz.

Ezgi Ayakkabı’dan internet aracılığı ile online satış yapmak isteyenler, @ezgiidenn, @ezgiiayakkabi Instagram hesaplarından takip ederek sipariş verebilir.  Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi