Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber suçların gerçekleşmeden önlenmesi, maddi-manevi zararın en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan *SİBERAY* programı çerçevesinde broşür dağıtıldı.

Alınan bilgiye göre,  Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan görsellerin, İlimizde bulunan led reklam panolarında yayınlanması sağlanmış, halkın yoğunluk gösterdiği ana caddelerde afişler asılmış ve halkımıza broşür dağıtımı yapıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği kamu hizmeti veren kurumlar ile görüşmeler sağlanmış, kurum idarecilerine program anlatılmış, kurumun resmî sosyal medya sitelerinde yayınlanması için SİBERAY afişleri dijital olarak verildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi