Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı Şükür Küçükali, yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayatını kaybetti.

Tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayatını kaybeden Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı Şükür Küçükali, 27 Kasım 2020 Cuma günü Acılık Hz Ali Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Kavaklık mevkiindeki belediye mezarlığında toprağa verilecek.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi nedeniyle BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde bay pass ameliyatı olan Küçükali, tedaviye olumlu cevap verip yoğun bakım odasından normal odaya alınmıştı. Bu sabah odasında fenalaşan Küçükali, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata daha fazla tutunamayarak yaşama gözlerini yumdu.

Zonguldak ve esnaf sorunları hakkındaki düşüncelerini lafını esirgemeden özgürce ifade edebilen Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı Şükür Küçükali, özellikle pandemi sürecinde; “Esnafların çok mağdur edildiğini, ekonomik sıkıntıların esnafın üzerinden silindir gibi geçtiğini, esnafa verilen kredilerin yetersiz olduğunu, verilen kredilerin faizleriyle beraber geri ödemek zorunda kalındığını, esnafa en az iki yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi verilmesi gerektiğini, esnafın rahatlaması için mutlak suretle sicil affının çıkarılması gerektiğini ve esnafın bu gibi sorunlarının çözülmesi için oda ve birlik başkanlarının mutlak suretle esnafa sahip çıkması, esnafın hakkının her platformda yasal çerçeveler içinde hakaret etmeden, iftira atmadan araması gerektiğini” dile getirmeye gayret göstermişti.

Şafak Gazetesi ailesi olarak şehrin sevilen esnaflarından merhum Şükür Küçükali’ye Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi