Zonguldak’ın tanınmış ailelerinden Altun- Şensoy ve Merhum Cemil Şensoy’un kızı Begüm ile Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şube başkanı Mehmet Ali Kara-Nursevim Kara’nın çocukları Murat Can, Memurlar Lokalinde düzenlenen düğün töreni ile mutluluğa adım attılar.

13 Eylül 2021 Pazartesi günü İstanbul’da düzenlenen kına töreninin ardından 18 Eylül 2021 Cumartesi günü Memurlar Lokalinde genç çiftin düğün ve nikah töreni gerçekleştirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın kıydığı Begüm ve Murat Can çiftinin nikahına, Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak şube başkanı Kamuran Aşkar, Memur Sen’e bağlı sendikaların şube başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile gelin ve damadın yakınları ile çok sayıda misafir katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, nikahlarını kıydığı genç çifte kahve takımı hediye ederek, “Begüm ile Muratcan’ın bu mutlu gününe tanıklık ettik. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor, Şensoy ve Kara ailelerini tebrik ediyorum. Rabbim, iki cihan saadeti nasip eylesin inşallah” dedi.

Şafak Gazetesi olarak Begüm ile Murat Can çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Şensoy ve Kara ailelerini kutluyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi