15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları kapsamında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri Şehitlik ve Gazi mezarlığını ziyaret eti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları kapsamında şehit ve gazi mezarlığı ziyaretlerine; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ayhan Kafalı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gönen Süslü, Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, bazı daire müdürleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Ziyaret sırasında şehit aileleriyle sohbet eden Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Allah tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Allah sizlere ve milletimize sabır versin” dedi.

Program, şehitlerimizin mezarına karanfil bırakılmasının ardından Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle sona erdi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi