15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beraberinde protokol üyeleri ile birlikte şehit ailesi ve gazi ailesi ziyaret edildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı,  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile ilk olarak terörle mücadele Gazisi Şaban Madenci ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Tutulmaz ziyarette yaptığı konuşmada, "Ülkemizin birliği, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü uğrunda yaptıklarınız hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ardından Mardin Nusaybin’de şehit düşen Çağdaş Arslan’ın annesi Sibel Yüksel Arslan’ı evinde ziyaret etti.

Vali Tutulmaz, şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulunarak,  "Aziz şehitlerimizin yakınları bizlere emanettir, her zaman sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi