Bu yıl, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği, egemenliğimizin ilanını gerçekleştirmemizin ilk adımı olan TBMM ‘nin açılışının 102. Yıldönümünü kutlayacağız.
Alınan bilgiye göre, Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak çocukların coşku içinde bayramlarını kutlamaları için Sahil alanında “Zonguldak Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği” etkinlikleri yapılacak.
Etkinlikler saat 14:00’de Zonguldak Valisi  Mustafa Tutulmaz  ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve ilimiz protokolünün şenlik alanında gökyüzüne “Bağımsızlık Balonları”nı bırakmasıyla başlayacak.
Şenlik alanında konser, çocuk oyunu, interaktif tiyatro, dans gösterileri, Hacivat ve Karagöz, sokak oyunları, kum boyama, boncuk yapımı, taş boyama ve yüz boyama gibi birçok aktivite gerçekleştirilecek. Etkinlikte çocuklara, palyaço ve maskotlar eşlik edecek, 23 Nisan balonları ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.
Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak tüm çocukları bu anlamlı günde doya doya eğlenmeleri için şenliğe bekliyorlar. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi