Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto’ya kat kat kazandıracak yepyeni bir özellik daha geldi. Bundan böyle Çılgın Sayısal Loto oynayan oyunseverler isterlerse SüperStar’ı da oyuna ekleyebilecek. Çılgın Sayısal Loto ikramiyesine ek olarak SüperStar’ı bildiklerinde kat kat kazanmaya devam edecekler. Süper Star özelliği ile ilk çekiliş bugün (20 Ekim Çarşamba) olacak.

13 Eylül’de gerçekleştirilen çekilişte Türkiye’deki şans oyunları tarihinin en yüksek ikramiyesi olan 212 milyon 285 bin 211 TL rekor ikramiyeyi kazandıran Çılgın Sayısal Loto yeniliklerine devam ediyor. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto’ya Joker’in ardından yepyeni bir özellik daha eklendi: SüperStar! Bundan böyle Sayısal Loto çekilişinin sonucunun belirlenmesi için 90 numara içerisinden çekilen 6 numaranın ardından ayrı bir küre içerisinde yer alan 90 numara içerisinden bir de SüperStar numarası çekilecek. SüperStar ile oyunseverler kat kat kazanmaya devam edecek.

SÜPERSTAR NASIL OYNANACAK?

SüperStarı oynamak ise çok basit. Oyunseverler bugün itibari ile bayilerden, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve mobil uygulamalardan her zamanki gibi 6 numara belirleyerek Çılgın Sayısal Loto için işaretlemelerini yapacak. SüperStar’ı da oynamak isterlerse Çılgın Sayısal Loto kolonunun üzerindeki ‘SüperStar’ yazan kutucuğu işaretlemeleri gerekecek. Ardından kolonun en sağındaki mavi renkle belirlenmiş olan SüperStar kolonundan bir sayı belirleyecek. Eğer Çılgın Sayısal Loto kolonunda SüperStar yazan kutucuğu işaretleyip, mavi kolonda sayı işaretlemezse sistem otomatik olarak bir SüperStar rakamı belirleyecek. Çılgın Sayısal Loto’nun bir kolonuna 3 TL ödeyen oyunseverler, SüperStar numarası da işaretlemek isterlerse ek olarak 1.5 TL daha ödeyecek.

İKRAMİYE KAT KAT KATLANACAK

Oyunseverler Çılgın Sayısal Loto’da 6 bildiklerinde ve artı olarak SüperStar’ı da bildiklerinde kazanılan ikramiyeye ek olarak 5 milyon TL daha kazanacak. 5 + 1 + SüperStar’ı bildiklerinde ek olarak kazandıkları ikramiye 2.5 milyon TL olacak. 5 + SüperStar’ı bildiklerinde 5 bilen ikramiyesinin 10 katı, 4 + SüperStar’ı bildiklerinde 4 bilen ikramiyesinin 50 katı, 3 + SüperStar’ı bildiklerinde 3 bilen ikramiyesinin 100 katı kazanacak. 2 + SüperStar bilen 200, 1 + SüperStar bilen 20, sadece SüperStar’ı bilen ise 10 TL’nin sahibi olacak.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları, çekilişin hemen ardından https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinden yayınlanmaktadır.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Yeni uygulamada ise 6 + 1 numara (SüperStar) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. SüperStar sayısını oynamak ise 1.5 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar    adresinden ulaşmak mümkün.

TÜM ÇEKİLİŞLER CANLI YAYINLANIYOR!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa veriyor.

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişlerimiz, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Editör: Haber Merkezi