Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 7 ay içerisinde iki kez Zonguldak’ta ağırlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İnşallah en iyi şekilde cumhurbaşkanımızı ve heyetini Zonguldak’ımızda ağırlarız diyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, açıklamasına şöyle devam etti:

CUMHURBAŞKANIMIZI SABIRSIZLIKLA İLİMİZE BEKLİYORUZ

“Cumartesi günü inşallah sayın cumhurbaşkanımızı Zonguldak’ımızda tekrar misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın 7 ay sonra tekrar Zonguldak’ımıza gelecek olması bizleri hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor. 4 Haziranda geldiği zaman Uzunmehmet Camimizin açılışını yapmıştı, belediyemizi ziyaret etmişti ve bir dizi ziyaretler yapmıştı Zonguldak’tan mutlu ayrılmıştı. İnşallah 22 Ocak 2022 tarihinde geldiği zaman tünellerin açılışlarını ve diğer kamu kurumları yatırımlarının açılışlarını yapacak. Sabırsızlıkla sayın cumhurbaşkanımızı ilimize bekliyoruz. Sayın valimizle, il başkanımızla, teşkilatlarımızla hazırlıklar içerisindeyiz ve sabırsızlıkla cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. İnşallah havada müsaade eder.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Hava durumu tahminleri yağışlı olabileceğini söylüyor ama biz bütün tedbirlerimizi alacağız. Cumhurbaşkanımızı coşkulu bir şekilde hep beraber Zonguldak’ımızda ağırlarız ve güzel bir ziyaret olur. Cumhurbaşkanımızın 7 ayda ikinci kez Zonguldak’a gelmesi bizleri hem moral açısından hem de motivasyon açısından çok güçlü kılıyor, heyecanlandırıyor, mutlu ediyor. İnşallah en iyi şekilde cumhurbaşkanımızı ve heyetini Zonguldak’ımızda ağırlarız. Açılışları hayırlısıyla yaparız. İnşallah sayın cumhurbaşkanımız ilimizden müjdeler vererek mutlu bir şekilde ayrılır. Sayın cumhurbaşkanımızın Zonguldak programının detayı henüz belli değil. İl başkanımız görüşmeleri yapıyor protokol ekibi de yarın burada olacak. Sayın valimizin başkanlığında toplantı gerçekleştirilecek. Programın detayı belli olunca sayın valim, il başkanım ve bizler sizlerle paylaşırız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi