İl genelinde 2 bin 300 üyesi olan Türk Eğitim-Sen’in Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde Zonguldak Şube Genel Kurullarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Türk Eğitim-Sen’in büyük bir aile olduğunu belirten Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, açıklamasına şöyle devam etti:

YENİ YÖNETİMİMİZİ SEÇECEĞİZ

“4688 sayılı yasa gereği şube genel kurullarımız 4 yılda bir yapılıyor. 4 yılın sonunda yeni yönetimler belirleniyor. Üye sayısı 2 bin ile 3 bin arasında olan şubelerde ki Zonguldak bu şehirlerden bir tanesidir 100 delege, denetleme ve disiplin kurulundan oluşuyor. Bu da bizim için yaklaşık 112 delege demek. 112 delegemiz ile Allah nasip ederse kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizin ilk aşaması olan delege seçimlerini 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde yapacağız. 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde de Zonguldak Şube Genel Kurulumuzu toplayıp yeni yönetimimizi seçeceğiz. Bu yeni seçim döneminin birlik ve beraberlik içerisinde hayırlara vesile olmasını dilerim. Ben yönetime katkı koyacağım ya da başkanlık sürecinde adayım diyen arkadaşlarımız da adaylıklarını açıklasınlar.

TÜRK EĞİTİM-SEN BÜYÜK BİR AİLEDİR

Türk Eğitim-Sen büyük bir ailedir. Türk Eğitim-Sen kalın çizgileri olan, vefa duygusunun öne çıktığı, kardeşlik duygularının yoğun yaşandığı, bir birinden sorumlu olma duygusunun içtenlikle paylaşıldığı bir sendikadır. Onun için Türk Eğitim-Sen’in şuan ki yönetimi bu demokratik tercihleri kaldıracak bünyeye sahiptir. Ama şunu da ifade etmek isterim; Türk Eğitim-Sen merdiven altı konuşmaların, dedikoduların odak merkezi yapılamaz. Buna şiddetle karşı çıkarım. Türk Eğitim-Sen sığındığımız yuvadır bu yuvaya adı-sanı ne olursa olsun sarar vermesine müsaade etmeyiz. Sandıktan çıkanı herkes hazmedecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi