Devrek-Çaydeğirmeni Sanayi alanları ön araştırma proje toplantısı Devrek Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Devrek-Çaydeğirmeni Sanayi Alanları Ön Araştırma Proje Toplantısına; Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Devrek Belediye Başkan vekili Hüsnü Işık, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Milli Emlak Servis Şefliği yetkilisi Muhammed Öztürk ,Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Yetkilileri Mustafa Ayhan İnanır ve Kübra Birhan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Haldun Hacıkulaoğlu ve Bakacakkadı Sanayi Sitesi Kooperatif Müdürü Zeki Uludüz katılım sağladı.

Toplantıda; Devrek-Çaydeğirmeni bölgesindeki hazine arazilerinin yatırım alanı amacıyla değerlendirilmesi kararlaştırılmış olup, Değerli paydaşlarımızla görev paylaşımı yapılarak, işlemlerin hızlandırılması konusunda fikir birliği yapılarak çalışmalara başlanırken, bu toplantılar daha sık yapılarak fikir alışverişine devam edilecek. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi