Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara beraberinde yönetim kurul üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli İlçesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.

Kara ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Kdz. Ereğli ilçesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ettik. Ziyarette sahada yaşanan sıkıntıları, beklenti ve talepleri dinledik. Toplu sözleşme kazanımlarımız hakkında bir dizi bilgilendirme görüşmeleri yaptık. Daha sonra ilçemizde bulunan yöneticilerimizi de ziyaret ederek, çalışanlarımızın sorun, talep ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Koronavirüs vaka sayılarının ilimizde yeniden yükselişe geçmesi hatta birinci sıraya yükselmiş olmamız Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarımızın yükünü yeniden taşınmaz hale getirmiş durumda. Konunun hassasiyetine ve aciliyetine binaen Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmede, diğer tüm sorunlarla birlikte Zonguldak için acilen yeterli sayıda istihdamın en önemli gündem maddelerinden biri olması gerektiğini dile getirdik. Genel merkezimizde acil istihdamın gündemlerindeki en önemli konular arasında yer aldığını, bu konuda gerekli görüşmeleri hızlandırdıklarını belirttiler” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi