Saadet Partisi (SP) Çaycuma Kadın Kolları tanışma kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

Parti binasında düzenlenen kahvaltıya, Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Emine Taşkın, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Reyhan Gülay, Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Zeynep Hatıl ve partili kadınlar katıldı.

Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Zeynep Hatıl parti olarak önemli esaslarından biri olan “kutuplaşma “ ilkesi doğrultusunda gönüller kazanacaklarını ifade ederek,” yüreklere dokunabildiğimizde daha hoşgörülü ve yaşanabilir bir toplum haline geleceğiz. Bu bağlamda Erbak’ın çok güzel bir sözü hatırıma geldi. “ bizim davamızda kimse kendi için yaşamaz. Herkes kardeşi için yaşar, menfaati öldürmenin en kolay yolu budur” der. Bizler istiyoruz ki, yorgun ve yılgın bir kardeşlikten canlı ve dinamik bir kardeşliğe yol almalıyız. Bizler teşkilat mensubu olarak bu bilinçle yola koyulduk. Bu programlarla ilk hedefimiz şuculuk, buçuluk, kopukluk ve irtibatsızlık bağlarını gidererek kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek. Bu anlamla etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Reyhan Gülay, parti vizyonundan bahsederek, davalarından vazgeçmeyeceklerini ifade etti.

Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Emine Taşkın, uzun yıllardır davanın içinde olduğunu söyleyerek, “ insan tanımadığı şeyin düşmanı olur. Memurluk hayatımda çok sorgulamalardan geçtik ama vazgeçmedik. Allah yardımcı olunca her şey oluyor.” diye konuştu.

Kahvaltı programı sohbet eşliğinde son buldu. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi