Zonguldak’ta ruhsatsız bir işyerini kahvehane gibi kullanıp eğlence mekanına çeviren şüpheliler polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, kent merkezinde organize şekilde hareket eden ve ruhsatsız bir iş yerini kahvehane gibi kullanarak eğlence mekânı haline dönüştürdükleri tespit edilen bazı şahıslarla ilgili alınan bilgiler doğrultusunda operasyon yapıldı.

15 Aralık 2020 günü saat 00.00’da Zonguldak Merkez Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesine yapılan uygulamada, 12 şahsın corona virüs tedbirlerine aykırı olarak, bir araya geldikleri ve ruhsatsız bir iş yerinde oyun oynadıkları ayrıca kapalı alanda sigara içtikleri tespit edildi.

Yapılan kimlik kontrolünde R.K. (45), S.K (43), B.T. (34), S.T. (40), B.Ö (34), M.K. (35), U.Ö.(29), F.D. (36), M.K (37), H.S. (38), F.Ş.(37) ve T.A. (41) isimli şahısların her birine 900 TL ayrıca iş yeri sahibine 3.180 TL olmak üzere, toplamda 13.980 TL idari para cezası uygulanırken, iş yeri faaliyetine son verildi.

Öte yandan kapalı alanda sigara içilmesi ile ilgili idari para cezası düzenlendi olup, iş yerinin mühürlenmesi ile ilgili de gerekli yazışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün toplum sağlığını korumak adına konulan kurallara uymayanlarla mücadelenin kesintisiz olarak devam edeceği bildirildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi