Zonguldak Havzası Kömür  Madenciliği Rödövanslı Saha İşletmelerinin sorunları ve çözüm öneleri hakkında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e video konferans yöntemi ile iletildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında yapılan video konferans toplantısına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Rödevanslı saha işletmecileri Alaattin Kurnaz ve İsmail Ofluoğlu’nun katılımları ile ’’Zonguldak Havzası Kömür Madenciliği Rödövanslı Saha İşletmelerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri’’ hakkında T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile video konferans yöntemi ile toplantı gerçekleştirildi.

TSO Başkanı Metin Demir toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Toplantıya iştirak eden tüm katılımcılara, destek ve himayeleri için Sayın Milletvekillerimize ve kıymetli vaktini bizlere ayırarak sorunlarımızı dinleyen Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi