Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı,  üniversite bünyesinde faaliyetlerine devam eden teknoloji takım kaptanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

16 Aralık Çarşamba günü çevrimiçi olarak yapılan toplantıda BEÜ Rektörü,  takım kaptanlarından yapılan çalışmaları, elde edilen başarıları, devam eden projeleri ve üniversiteden beklentilerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Çufalı, içinde bulunduğumuz pandemi şartlarına rağmen gece geç saatlere kadar özverili bir şekilde çalışmalarına ara vermeden devam eden,  yerli ve milli teknolojilerde üniversitemizi temsil eden takımların Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi için gurur kaynağı olduklarının altını çizdi

Öğrencilerin yaptığı bütün projelerin sonuna kadar desteklediklerini belirten Rektör Çufalı,  üniversite nezdinde de bilim ve teknoloji adına yapılan çalışmalara bu desteklerin artarak devam edeceğini söyleyerek teknoloji takımlarına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Teknoloji takımı kaptanları da yürüttükleri projelerde desteklerini esirgemeyen BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya üniversite yönetimine ve danışman hocalarına teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi