Türkiye’nin ilk Mega Endüstri Bölgesi olacağı ilan edilen Filyos Endüstri Bölgesi ve Limanına, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı 29.12.2020 tarihinde ziyarette bulundu.

Ziyarette BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya  Filyos Çalıştayı Tertip Komitesi üyeleri eşlik etti. Filyos Çalıştayı kapsamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında Bolu Ulaştırma Bölge Müdürü Erdem Öncebe ve BAKKA yetkilileri hazır bulundu, Tosyalı Yönetici Şirket Genel Müdürü Ramazan Yücel yapılan çalışmalar hakkında heyete bilgi verdi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin en büyük beş yatırımdan biri olan ‘Filyos Vadisi Projesi’ kapsamında, projenin ilk gününden beri düzenli ziyaret ve istişarelerimizi yapıyoruz. Filyos Vadisi projesine akademik, teknolojik ve bilimsel altyapı desteği sağlamak üzere Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde Filyos Çalıştayını gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Çalıştay Tertip Komitesi üyeleri ile bugün bu ziyareti gerçekleştirdik.” dedi.

Filyos Vadisi Projesi; Zonguldak’a önemli katkı sunmanın yanı sıra hem bölgesel hem de ülkemiz kalkınmasında lokomotif olacağına dikkat çeken Rektör Çufalı , projeye her türlü desteği sunmaya hazır olduklarının altını çizdi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi