Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından "Öğretmenler Günü" konulu özel gün zarfı 24 Kasım 2020 tarihinde tedavüle sunuldu.

24 Kasım 2020 tedavüle "Öğretmenler Günü" konulu özelgün zarfı 5,00 TL bedelle; www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve PTT iş yerlerinde abone sayısı kadar satışa sunuldu.

Söz konusu filatelik ürün satışı ile aynı tarihte "PTT Pul Müzesi / Hacı Bayram Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus Altındağ / ANKARA" adresinde mesai saatleri "Öğretmenler Günü 24.11.2020 ANKARA" ibareli özelgün zarfına ait özeltarih damgası kullandırılmaya başlandı.

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önleme ve kılatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 24 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulan özelgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay besleyici paket halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşterilerin, nasıl filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) özeltarih damgası ve posta damgası talepleri, 24 Kasım 2020 tarihi itibari ile 3 ay harf PTT AŞ'ye iletildiği takdirde karşılanacak. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi