Mübarek Ramazan Bayramının birinci günü Zonguldak Polis evinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Polis evinde düzenlenen bayramlaşma programına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğgeneral Niyazi Uğur, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Vali yardımcıları, Turgut Subaşı ve Mehmet Türk, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak eski milletvekili Ali Uzun, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Baro Başkanı Türker Kapkaç, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, MHP İl Başkanı Varol Demirköse,CHP İl Başkanı Murat Pulat, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti il başkan yardımcısı Ekrem Güllüdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Zafer Bayramı İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetimi, Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mithat Bülent Bağcı, MÜSİAD Başkanı Salih Kuvvetli, Kızılay Şube Başkanı Murat Kanlı, Ziraat Odası Başkanı Şerafettin Albayrak, Esnaf Odası Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Nihat Aygün, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Belediye ve il genel meclisi üyeleri, Milli Yol Partisi Zonguldak İl Başkanı Cemal Demircioğlu ve üyeleri, Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun, TTK Genel Müdür vekili Nizam Çebi, STK Temsilcileri ile daire müdürleri, Askeri erkan ve Emniyet Müdürlüğü müdür yardımcıları ve polisler katıldı.

Zonguldak Polis evinde gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ‘Bayramı bayram gibi yaşıyoruz’ diyerek şunları söyledi:

“Sivil toplum kuruluşlarımızın, siyasi parti temsilcilerimizin Değerli mesai arkadaşlarım ve basın mensuplarının bayramını kutluyorum.Bayramı bayram gibi yaşıyoruz, bu büyük bir mutluluk. Bizim bütün kesimlerin, katmanlarının burada olması büyük bir başarı. Bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Zonguldak’ta paylaşımda buluşabilmek bize için büyük bir mutluluk. Bugün burada bunu da gerçekleştirmiş oluyoruz. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alanda, ‘İnşallah daha büyük sıkıntılar yaşamayız” diyerek şöyle dedi:

“Ne kader hasret kaldığımızı uzak kaldığımızı hatırlıyoruz. İnşallah bir daha büyük sıkıntılar yaşamayız. Bütün insanlığın Zonguldak’ın bu görüntülere ihtiyacı var. Buradaki kardeşlik bu güneşli havadaki bu güzel görüntü nice bayramlara birlikte ulaşırız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Ben hepinizin bayramını kutluyorum”

Programda ayrıca, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da konuşma yaparak, programa katılanların ve Zonguldak halkının bayramını kutladılar. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi