Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz yaptığı açıklamada, promosyon sözleşmesini yenileyeceklerini söyledi.

Karayılmaz, İl Genel Meclisinin Eylül ayı ikinci birleşimine katılarak, yeni çalışma yılının hayırlı olmasını dileyerek, şöyle dedi:

"Promosyonla ilgili hem sizlerin ve hem de muhtarlarımızın görüşlerini biliyorum ve bununla ilgili bankalarla görüşmelerimizi yaptık. Promosyonda şunu yapmayı hedefliyoruz inşallah bu ay komple bir tazminat ödememiz gerekiyor. Aldıklarımızı geri ödememiz gerekiyor ki kalan süre ile ilgili yeni bir ihale yapmayı hedefliyoruz. İl Özel idare çalışanlarımızın promosyonunda güncelleme ve bir miktar iyileştirme olacağını söyleyebilirim. Bunu inşallah ilgilenmesi üyelerimizin tamamının kabul ediyor olması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde hem muhtarlarımızın hem de İl Genel Meclisi üyelerimizin ve İl Özel idare çalışanlarımızın tamamını kapsayan promosyonla ilgili çalışmalarımız devam ediyor”

YENİ HİZMET BİNASI OCAK AYINDA BİTECEK

Zonguldak Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, yeni hizmet binasının büyük bir ihtimalle Ocak ayında biteceğini belirterek şunları söyledi:

“Yeni bir dönem başlıyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni İl Özel İdare hizmet binamızın zemin dolgusu yapılıyor kapatılacak. Çok yakında katlarımızı çıkmaya başlayacağız. İnşaatımız çok hızlı bir şekilde ilerleyecek. 2023 Ocak ayı birleşim toplantısını yeni binamızda yapmak ve sizleri orada ağırlamak istiyoruz. İnşaatla ilgili plan ve projemiz hızlı şekilde devam ediyor" (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi