Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kdz.Ereğli Polis Merkezi ile Gülüç Polis Merkezi amirleri ilçede son zamanlarda artış gösteren mal varlığına karşı suçlarla ilgili broşür dağıttı

ATM ve kamu bina girişlerine broşürler yapıştırıldı. Alınan bilgiye göre, 14 Ocak 2022 Cuma günü gün boyu Kdz. Ereğli İlçesi ve Gülüç Beldesi genelinde vatandaşların yoğun bulunduğu bölgelerde Ereğli Polis Merkezi ve Gülüç Polis Merkezi amirleri olarak koordineli şekilde, ilçede son zamanlarda artış gösteren mal varlığına karşı suçlarla ilgili broşürler dağıtıldı.

Polis ekipleri, Park ve bahçeler, Devlet Hastanesi, Otobüs Terminali, Sağlık Ocakları, Kaymakamlık binası, Adliye binası, pazar yerleri, kahvehane ve kıraathaneler, bankalar ve bankamatikler, Sanayi siteleri, Camii çıkışları, otobüs durakları, Kuyumcular ve çeşitli işyeri sahipleri ile müşterilerine, telefon ve internet yoluyla dolandırıcılık, hırsızlık gibi mal varlığına yönelik suçlarla ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılırken konuyla ilgili detaylı önleyici bilgiler içeren toplam 1500 adet broşür dağıtıldı. ATM ile kamu bina girişlerine broşürler yapıştırıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi