Zonguldak’ta Türk Polis Teşkilatının 175’inci yıl dönümü düzenlenen sade bir tören ile kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 175’inci yıl dönümü içinde bulunduğumuz süreç nedeniyle valilik önünde düzenlenen sade bir tören ile kutlandı.

Az sayıda polis mensubunun katıldığı tören Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Ardından İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve beraberindeki emniyet amirleri vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı: “Türk Polis teşkilatının 175’inci yılı dolayısıyla mini bir seremoni olarak programımızı yaptık. Zonguldak’ta yoğun güvenlik tedbirleri dolayısıyla arkadaşlarımızla bu günümüzü milletimize hizmet noktasında sokaklarda geçiriyoruz. Şükürler olsun ki sağlıklıyız, dinciz. Sayın Valimin önderliğinde burada emniyet teşkilatının üzerine düşen gerek vefa sosyal destek guruplarından gerekse alandaki güvenlik tedbirleri bağlamında elimizden gelin en üst düzeyinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ise şunları söyledi: “Bugün 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175’inci yıl dönümü. Şartlar bu şekilde olmasaydı kutlamalarımız bu şekilde olmayacaktı ama buna da şükür. Olağanüstü şartlar altında Türk Polisinin milletimize, ülkemize, vatandaşlarımıza yaptığı hizmetler gerçekten çok değerli. 24 saat polis ve jandarma mensuplarımız, kamu görevlilerimiz sokaklarda, caddelerde. İşin en ağır yükünü çeken şehirlerimizde polislerimiz. Onlara minnettarız, onların bu fedakarlığını bu millet asla unutmayacak. Emniyet mensubu arkadaşlarımızın günlerini kutluyorum.” Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi