Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177.Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve emniyet teşkilatı Asri Mezarlık’ta şehitliği ziyaret etti.

Şehitlikte düzenlenen Kur’an’ı Kerim programına İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve şehit aileleri ile çok sayıda polis memuru katıldı.

Ziyarette ayrıca, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, Şehit Aileleri Derneği başkanı Mustafa Yorulmaz, Emekli Polis Derneği Başkanı Hayrettin Gezer, Şoförler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman MHP İl Başkanı Varol Demirköse ve muhtarlar da hazır bulundu.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş şehitlik ziyaretinde şehit polis Haşim Kayık’ın mezarına karanfil bıraktı ayrıca şehit polis Haşim Kayık'ın anne ve babası Ahmet ve Ayşe Kayık'a sabır ve başsağlığı diledi.

Din görevlisi tarafından şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dualar okundu.

Duaların edilmesinin ardından İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “Mazisi şan ve şerefle dolu Polis Teşkilatının 177’inci yılını coşkuyla kutlamak için bir araya geldik. Bu sırada şehitlerimizi anmasak olmazdı. Allah onlardan razı olsun, ruhları şad olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi